Om

 

Sporguide er et website oprettet i 2015 og er kommet til fordi der manglede en side, der samlede al information om mountainbike i Danmark.

Formålet er, at siden skal indeholde beskrivelser af alle spor i Danmark, samt billeder, videoer, vejledninger og meget mere.

Ideen kom sig af, at det generelt var besværligt at finde nye spor. Oftest skulle man igennem et hav af forskellige hjemmesider før man fandt det spor man havde brug for.

Her på siden er det muligt at finde sporene, læse om dem, se billeder fra dem, finde folder fra naturstyrelsen og downloade GPS-filer til sin GPS. Til at starte med var det bare en simple gratis hjemmeside, men grundet eksponering på de sociale medier er siden blevet meget populær og der er mange der gerne vil bidrage. Vi er rigtig glade for al støtten og uden den ville det aldrig blive til noget.

Vi tager gerne imod inputs fra jer for det kan godt være, at vi ikke kommer ud til alle spor uden jeres hjælp. Vi vil forsøge at hente så meget information om hver spor som muligt

Angående scoreing

… så bedømmes der ud fra nogle kriterier der er fastlagt internt i sporguides team. Nogle af de kriterier kunne være; hvordan sporet er opbygget generelt, hvor nemt det er at finde, hvor godt opmærket det er, hvor brugervenligt det er og rutens sværhedsgrad.

For at et spor kan få maks score, skal det være brugbart for alle, det skal være helt præcist opmærket. Underlaget skal være let og farbart og det skal være en fornøjelse hele vejen igennem at køre på det.

Nu er det bare op til jer at gøre det til den mest benyttede side til at finde spor på.

Vi håber på at det er noget folk kan bruge til noget.

Med venlig hilsen
Sporguide.dk