Woman do downhill

Det hedder den nye gruppe af seje kvinder som jeg har lavet på baggrund af det store antal kvinder som har tilmeldt sig til downhill workshop d. 23 marts. Jeg er super glad for alle de positive tilkendegivelser der er kommet. Mit formål med gruppen er at få samlet en flok kvinder så vi kan få vores egen kvindegruppe til Dansk Downhill Cup og måske en D40 til Trail cuppen. Vi kommer bestemt også til at bruge gruppen til at planlægge en masse fede ture til medlemmernes lokale spor rundt omkring i Danmark.

Vi har allerede været samlet for første gang. Søndag d. 30 december gik turen til Danmarks Tag i Ry i det smukkeste solskinsvejr. Vi mødtes hos en af pigerne i Gl. Rye, og trillede nogle km mod ”taget”, så vi kunne få varmet benene lidt op, inden vi for alvor skulle bruge dem på de seje opkørsler.

Vi var 14 kvinder, høns vil nogen måske mene det lød som, når vi ikke skulle bruge vores lunger til at kravle op ad bakkerne. Tre fyre havde også sneget sig med Gregers Pedersen, Daniel Mørk og fotograf Claus Hilmar. Claus fik taget de fedeste billeder af os alle, som kan ses på det vedhæftede link. Gregers og Daniel delte rundhåndet ud af deres viden på nedkørslerne. Vi fik kigget på og kørt nogle tekniske svære nedkørsler, hvor alle klarede det super fint, uden styrt eller andre uheld.

Godt trætte efter 3 ½ time i skoven vendte vi tilbage til Gl. Rye lige inden det blev mørkt. Vi fik vendt dagens gode oplevelser over hjemmebagte boller og kage. Snakken gik lystigt om vores fælles passion for sporten og masser af gode ideer til kommende ture. Vi klingede så godt sammen at man næsten skulle tro, at vi kendte hinanden i forvejen. Jeg håber vi får de fedeste MTB oplevelser sammen i fremtiden, og ikke mindst i den kommende sæsons trail- og downhill cup

Og ja, de næste ture er allerede planlagt, det bliver Silkeborg Nord og Vester skovene d. 17 og 24 februar.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.