Nyt på Sporguide

Som en ny del af vores hjemmeside, har vi nu fået mulighed for at lave indlæg om de produkter vi bruger, nye produkter som vi tester af for sponsorere og sidst men ikke mindst deltage i diskussioner om relevante emner.

 

Vi på Sporguide arbejder hele tiden på at give dig den bedst mulige oplevelse og en fornemmelse af overskuelighed og nye muligheder. Det er blandt andet også derfor, at vi har fået udviklet denne blog/newsfeed så du let og hurtigt kan læse om nyheder og produkter man bare ikke kan køre uden.

 

Vi håber i vil tage rigtig godt imod vores nye initiativ!
– Kommenter gerne nedenfor, hvad i mener vi kan tage op til diskussion her på Sporguide.

 

Rigtig god dag!
Sporguide Teamet

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.