Trunderupskoven

Bedømmelse af sporet

3 out of 5 stars

Sporet i trunderupskoven er bygget af Haarby Bicycle Club i samarbejde med Assens kommune. Sporet er små 5 km og rigtigt fint, især til begynderen. Det reletivt lille skovområder er virkelig udnyttet og ofte cykler man forbi og kan se en anden del af sporet lige ved siden af. Området er gratis af benytte og åbent for alle. Dog skal man være opmærksom på at rollespilforeningen “Fantasiverden” benytter skoven hver onsdag mellem kl. 18-21 og den første lørdag i måneden kl. 11-15. Der er også en skydebane, benyttet af Haarby skytteforeningen.
Det meste af sporet deles med skovens andre gæster så tag hensyn og kør forsigtigt.

Terrænet er kuperet og en god blanding af tæt skov og åbne skrænter.

Selve hovedsporet er letkørt og markeret med hvide pile og gule prikker på træerne. De første 2/3 er hurtige skovstier og singletrack. Den sidste 1/3 er er igennem en nåleskov er lidt mere teknisk.

Udover det hvide spor er der 3 mere tekniske loop. De er markeret med røde pile.  Det første røde spor er meget kort og indeholder en enkelt teknisk nedkørsel med et oplagt sving i bunden og en ret hård opkørsel. Det andet røde spor er længere og med mange snævre sving og et par små hop. Det tredje røde spor er et rigtig godt flowspor med flere korte stigninger og længere sektioner med masser af hurtige sving. Et spor som virkelig sætter svingteknikken på prøve.

Opsummering:

  1. Godt begynderspor
  2. Godt flow
  3. Fin markering 
  4. 5 km langt

Jeg giver sporet 3 ud af 5 stjerner. Sporet er godt markeret og fint vedligeholdt. Det er rigtigt godt og nybegynderen kan langsomt vænne sig til at køre mountainbike. Men der er også gode muligheder for den mere øvede at træne sin svingteknik. Men det er et begynderområde og den mere erfarne rytter vil nok hurtigt savne udfordringer.

Skrevet af: Esben Johannes Bøll

Kort over parkering

Din mening tæller

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.