Sinding MTB Track

Bedømmelse af sporet

4 out of 5 stars

Ca. 10 km Nord for Herning ligger der et for mange ukendt spor. Det ligger i en kommuneplantage,som rummer mange kvaliteter. Det er kuperet, der er et stort shelter område med bilplads og das. Og så er der ca. 4 km mtb spor.Billede 01-08-15 16.42.34

Sporet indeholder faktisk alt hvad man kunne tænke sig. Og på trods af de få km så byder det på mange spændende ting og man er underholdt hele vejen igennem.
Det er rigtig godt lavet og stort set alle typer af kører vil få noget ud af det. Uanset om man er helt ny eller meget øvede så er det et godt spor.

Sporet er markeret med hvid, der er nærmest markeret på hver anden træ, og man kan ikke køre forkert. Sporet byder på mange ting, blød skovbund, små skarpe sving, grus med drops og hop, samt smalle passager.
Starten er ved en låge, ved det der ligner en p-plads men der er parkering forbudt og dette skal ske på vejen.
Her fra går det op ad små bakker og ned igen. Allerede fra start er der et lille drop, og en dejlig stejl halvlang nedkørsel som ender ud i en berm, og op ad bakke igen. Man forsætter ind gennem skoven og kommer ind på en sekBillede 01-08-15 17.37.34tion med grus hvor der er lavet drop og berm, og herefter kommer man ind igennem en tæt skov for derefter at komme ud i noget tæt grøn buskas.

Her efter kommer den sidste del af sporet, som byder på lidt grus med et lille hop på, og en lille bakke.
To steder er der en lang nedkørsel hvor man godt kan få meget fart på, og især når man har loopet sporet nogle gange. Da sporet er kort vil man nok kører nogle omgange.

Der er arbejdet rigtig hårdt for at lave et super flot spor, og med hjælp fra Herning kommune har de lokale initiativtagere virkelig gjort et godt arbejde.

Opsurmerring:

  1. Ca. 4 km.
  2. Gode tekniske sektioner
  3. Godt flow
  4. Tørt på trods af regn
  5. Gode bakker
  6. Berm, drop og hop
  7. Udlagt grus ved mudder steder

 

Jeg har valgt at give sporet 4 stjerner på trods af det er kort så indeholde det virkelig alt hvad mange andre spor gør, og det er kvalitetsarbejde der er udført. Herning kommune har beriget plantagen med et rigtig godt spor, og de lokale fra Sinding har knoklet hårdt for at skabe et gennemført sport.
Bestemt et besøg værd.

Skrevet af: Rasmus Skovbo

Kort over parkering

Download ruten til din GPS Download

Det er Herning kommune og lokale ildsjæle fra bla. Sinding MTB der står for sporarbejde.

Herning Kommune

Sinding MTB

Din mening tæller

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.