MSB-X trails Sankt Andreasberg

Bedømmelse af Parken

Total Score 3.5 out of 5 stars

Parken:

I det smukke Harzen ligger MSB-X trails, en bikepark med rigtig mange muligheder. Her er spor for alle niveauer. Dog er der ikke jump line med kæmpe hop.
I området omkring liften i bunden af parken, er der en cykelshop med alt muligt lækkert grej. Derudover kan man leje sig til en downhillcykel og udstyr.

Der er også et rigtig fint spisested lige ved P-Pladsen. Og et på toppen af liften.
Så der er rig mulighed for at være der hele dagen.

Lift service:

Liften fungere rigtig godt, det er en stole lift hvor man hænger sin cykel bag på, i hjulet. Lift personalet er rigtig gode til at hjælpe og vejlede.
Det tager ikke lang tid at komme op.

Man køber et liftkort med chip i, hvis man har det i højre lomme kan man uden at tage det op, nemt gå gennem bommen til liftene.

Priser for voksne Priser for børn

(til og med 17 år)

Dages billet      25, – €     18, – €
Weekendbillet      42, – €     29, – €
5-dages billet      90, – €     62, – €
4-timers billet      20, – €     15, – €
10-Turs billet      21, – €     21, – €
Enkelt billet     2,80 €    2,80 €

 

 

Beskrivelse af parken:

Allerede når man ankommer til bikeparken så ser man hvor fedt et område det er. Udsynet fra p-pladsen er en stor græsbakke med træer på begge si

der. Midt på bakken er der en stor rutsjebane til slæder med hjul. Og i begge sider er der så mountainbike spor.

Når man kommer op med liften. Er der et starttårn som er formet som en borg. Der er 2 udgange der fra. Den ene går på venstre side af græsbakken, set nede fra, den anden går på højre side.

På den venstre side kan man vælge mellem en blå linje, en rød linje og en northshore linje.
Alle 3 linjer er med trædestykker i toppen, dog er de super sjove.
Blå linje er ret flad i starten, rød linje er med nogle pump og kasse hop. Kassehoppene er ikke så godt bygget, men de er stadig sjove at kører.

Når man kommer væk fra topstykket og ind i skoven så går det ned af, her fletter linjerne sammen og i farten er det svært at finde ud af hvor man skal kører, men det er et super fedt område med gode tekniske elementer. Der er double wooden berm, hop og drops, og en

masse rødder.
Når man kommer ud af skoven krydser man en vej for at komme over på græsmarken hvor den sidste del af linjen går, der er også 2 drops og berms på.

Hvis man tager til højre fra starttårnet så er der flere linjevalg, der er nogle sorte DH spor, som man kun skal tage ud på hvis man har styr på sin cykel, de er pakket med rødder og svære sektioner. Men er virkelig underholdende og krævende at kører.
Der er også 3 kassehop lige efter starttårnet, en blå, en rød og en sort. Og så er der et hop som både er et kassehop og en hip. For at komme ned til de sorte DH linjer, skal man ned over en drop zone, hvor der er 2 forskellige drops bygget i træ og 2 små drop formet i jorden. Efter droppene kan man ramme en wooden berm som sender en til rød 6, og hvis man kører forbi den berm rammer man en stort berm, et stort træ hop, en step-up og videre ind på de sorte linjer.

Hvis man tager rød 6 kommer man ind på et lidt nemmere DH spor, men de fletter meget sammen sporene inde i den del af skoven, og det er svært at holde øje med hvor man skal kører, de ender alle ud samme sted. Lige foran liften.

Fakta:

  1. 6 linjer.
  2. Højdeforskel på 4,5,6 er 180m.
  3. Længde på 1,2,3 er gennemsnit over 2km.
  4. Længde på 4,5,6 er gennemsnit 1,6km.
  5. Blå, rød og sorte ruter.
  6. Gode spisesteder.
  7. God liftservice.
  8. Cykelvask

Bedømmelse:

Underholdning  4 out of 5 stars
Sværhedsgrad  4 out of 5 stars
Udførsel  3 out of 5 stars
Opmærkning  3 out of 5 stars

Karakternede er givet ud fra hvordan sporene er på det givende tidspunkt. Det er en super sjov bikepark med en del tekniske og udfordrende sektioner. Det er bestemt ikke for nybegyndere, udover blå linje. Udførslen halter lidt nogle steder og det kunne godt trænge til at blive gået efter. Der er flere steder hvor man kommer til at kører ind på en anden rute end den man havde planlagt fordi opmærkningen også halter lidt. Men alt i alt er det en super fed park hvor ens teknik bliver sat på prøve.

Skrevet af: Rasmus Skovbo

 

 

Det er Jörg Jendrny og Moritz Windmann der er spordesigner i bikeparken.
parken har deres egen hjemmeside som du kan finde HER

Parken på de sociale medier:

Din mening tæller

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.